Adventskalender Straal je Licht

Morgen is het zover, dan start ik met mijn adventskalender “Straal je licht”. 24 dagen gaan we samen op pad langs alle huisjes. Elke dag zal ik een huisje openen. In dit huisje zit de boodschap van de dag. Deze boodschap brengt ons dichter bij onszelf, nodigt ons uit om onze eigen unieke kracht te voelen en deze ook als licht te laten stralen naar de wereld rondom ons. Zo maken we van ons lichaam ons eigen paradijs, zoals de poster op de foto vermeld, “Le paradis, c’est ici!”
 
Ik vind het persoonlijk een mooie afsluiter voor een uitdagend jaar 2020, een jaar waar veel over bubbels gesproken wordt, dus laat ons samen onze belangrijkste bubbel ontdekken, nl onszelf, en elke dag even de tijd nemen om ons licht te koesteren en te laten stralen. Ik breng de boodschap van de dag elke dag met een kort verhaaltje, een tip, een oefening… geschikt voor klein en groot, ideaal om samen met de kinderen te doen… als kinderyoga en tieneryoga docente heb ik ervoor gezorgd dat het ook op hen is afgestemd.
 
Elke dag post ik de boodschap van de dag, alsook een youtube filmpje met het verhaal erachter, zo kunnen de kinderen het ook via youtube volgen, nu ik niet meer aan iedereen live les mag geven.
 
Ik kijk er alvast naar uit, wees welkom, dagelijks vanaf morgen!