Straal je licht – dag 2

Hé lieve jij,
kijk eens naar mij…

Ik laat jou zien
wat er leeft in je hart

Wat ben je mooi,
krijg ik nu een lach?

Liefs,
je spiegel!

De boodschap van dag 2 is ‘Ik zie mij graag’   

Een eenvoudige zin, al is die voor veel mensen heel moeilijk te vatten, laat staan uit te spreken.  En toch, jezelf graag zien is zo belangrijk om helemaal tot rust te kunnen komen, om je licht te laten stralen.  En een spiegel is op dat vlak een goede bondgenoot, hij helpt jou met liefde naar jezelf te kijken.

Ik nodig je uit om vandaag een paar keer voor een spiegel te gaan staan en heel liefdevol tegen jezelf te zeggen ‘ik zie jou graag’, ‘Ik zie mij graag’ en kijk, … gewoon kijken, om het even wat je ziet, een lach, een traan, … het maakt niet uit, je bent gewoon mooi zoals je bent…  en als het moeilijk is voor jou, start met naar jezelf te glimlachen, echt gemeend naar jezelf glimlachen, en je zal merken dat er iets wijzigt… en zeg dan, hé jij, wat ben je mooi…

Ik wens je een liefdevolle dag toe, de groeten aan je spiegel, en oh ja, je bent mooi!

Bekijk de tip ook op dit youtube filmpje